The Cranberries – No Need To Argue (1994)

Med Bad Wolves hemska cover på ”Zombie” i färskt minne blir det väldigt tydligt att The Cranberries hade varit ett mycket ordinärt rockband utan Dolores O’ Riordans säregna röst. No Need To Argue var faktiskt en av de första cd-skivorna som jag ägde, införskaffad efter att jag hade hört ”Zombie” på radion. Jag minns än idag hur besviken jag blev när jag tryckte på play. De enda bra låtarna på No Need To Argue var ju faktiskt ”Zombie” och ”Ode To My Family”. Det hindrade dock inte plattan från att sälja i 17 miljoner exemplar världen över.

Bästa spår: 04. Zombie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s