Adam Green – Friends Of Mine (2003)

Det är det fina titelspåret som i princip gör Adam Greens andra soloalbum. ”Friends Of Mine” är en sån där låt som alltid har förmågan att göra en glad. Sedan är det i och för sig inget större fel på resten av Friends Of Mine heller. Adam Greens lekfullhet är charmig och flera av de korta 60-talspopinspirerade låtarna vill gärna sätta sig på hjärnan. Tyvärr är de kanske lite väl lättuggade för att hålla i längden.

Adam Green hade tidigare haft bandet The Moldy Peaches tillsammans med Kimya Dawson. Bandet fick egentligen sitt stora erkännande först flera år efter att det hade lagts ner, när låten ”Anyone Else But You” fick en framträdande roll i indiefilmen ”Juno” 2008. Vid det laget hade Green redan hunnit följa upp Friends Of Mine med ytterligare två småtrevliga soloalbum.

Bästa spår: 07. Friends Of Mine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s