Maya Hawke – Blush (2020)

Maya Hawke är dotter till Ethan Hawke och Uma Thurman, och precis som sina föräldrar är också hon skådespelare. Hon spelade en av huvudrollerna i tredje säsongen av den populära Netflix-serien ”Stranger Things” härom året, och hade även en mindre roll i Tarantinos kritikerrosade ”Once Upon A Time In Hollywood”. Men Maya Hawke har fler strängar än så på sin lyra. Hon gör även musik. Själv brukar jag bemöta Hollywoodkändisbarns musicerande ambitioner med en sund portion skepsis, men Maya Hawke gör faktiskt detta riktigt bra. Det folkrock-akustiska Blush är hennes debutalbum, och ett mycket angenämt sådant.

Bästa spår: 05. Coverage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s