Bright Eyes – Down In The Weeds, Where The World Once Was (2020)

Detta har jag sett fram emot! Bright Eyes första platta på nästan tio år är ett välkommet återseende. Det är visserligen inte som att Bright Eyes kreativa kraft och frontman Conor Oberst har hållt sig sysslolös under den här tiden. Han har släppt soloalbum och samarbetat med andra artister både till höger och till vänster. Men det händer onekligen någonting speciellt när trion Conor Oberst, Mike Mogis och Nate Walcott samlas i en studio och skapar musik. Det blir en nerv och en intensitet som är någonting utöver det vanliga. Och i förgrunden ligger Obersts bräckliga röst och vibrerar av ångest. Det är vackert.

Bästa spår: 02. Dance And Sing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s