Becca Mancari – The Greatest Part (2020)

Becca Mancaris andra soloalbum The Greatest Part släpptes för en knapp månad sedan. Det är kvalitetssäkrad sovrums-indiepop med trevliga melodier och texter som känns. Musik som gör sig till morgonkaffet, eller varför inte i hängmattan? Jag har lyssnat flitigt på skivan i ett par veckor och håller den som en av favoriterna från 2020 hittills.

Becca Mancari bor nu i Nashville, men växte upp på Staten Island, New York. Hennes föräldrar var strikt religiösa och tog låbgt ifrån lätt på att hon som ung vuxen kom ut som gay, något som hon också sjunger om i fina singeln ”First Time”: ”I remember the first time my dad didn’t hug me back”. Starkt.

Bästa spår: 02. First Time

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s