Car Seat Headrest – Making A Door Less Open (2020)

Med nya Making A Door Less Open blir det uppenbart att Will Toledo; mannen bakom Car Seat Headrest, har fått tillgång till alldeles för påkostad och fin studioutrustning. Den råa, sovrumsinspelade lo-fi-rock som han slog igenom med för nästan tio år sedan är det inte särskilt mycket kvar av längre. Jätteförvånande är det kanske inte egentligen. 2018 valde han ändå att spela in sitt då sju år gamla (och redan fulländade) debutalbum Twin Fantasy på nytt i en mer polerad form, så det bor väl kanske lite av en audiofil även i den gode Will Toledo.

Making A Door Less Open är ett låtmässigt helt OK album. Men hade Car Seat Headrest kunnat hålla sig undan ifrån den polerade produktionen och det elektroniska blippandet och bloppandet hade nog slutresultatet kunnat beröra mer.

Bästa spår: 03. Deadlines (Hostile)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s