Ron Sexsmith – Hermitage (2020)

Ron Sexsmiths nya album av akustisk myspop utgörs som vanligt av stabila låtar med bra melodier. Samtidigt är det faktiskt ganska slätstruket. Ron Sexsmiths musik hade behövt någonting som skaver lite. Som en falsk ton eller en kontroversiell textrad. Eller kanske bara en smutsigare produktion. Jag föreställer mig Ron Sexsmith som en man ganska tillfreds med var han befinner sig i livet 2020. Det är i alla fall vad som speglas i hans musik. Men Hermitage kommer att göra sig som bakgrundsbrus till sommarens grillkvällar i trädgården.

Bästa spår: 04. Glow In The Dark Stars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s