Lykke Li – I Never Learn (2014)

Lykke Lis tredje album är hennes mästerverk. Hon skrev det under två års vistelse i Los Angeles. Det hela började egentligen som ren egenterapi efter ett kraschat förhållande. De nio låtarna fullkomligt dryper av längtan och sorg. Lykke Li själv såg det som ett slags bokslut på tjugoårsåldern och ett avslut på den albumtrilogi som hon hade inlett med debuten Youth Novels sex år tidigare. I en intervju med Under The Radar 2014 refererade hon till I Never Learn som ”det album som jag har försökt göra innan men inte kunnat”.

Ett av 10-talets bästa album!

Bästa spår: 01. I Never Learn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s