Basia Bulat – Are You In Love? (2020)

Jag lyssnade en hel del på Bulats förra platta. Tyckte att det var fullt duglig indiepop, som gjort för en fin konsertkväll på Pustervik liksom. Men med Are You In Love? spelar Bulat i en helt annan liga. Are You In Love? är musik skapat för arenor. Soundet är stort och mäktigt, och Bulats röst – som jag tyckt varit småtrevlig innan – låter plötsligt superstark och nästan divalik. Min fru trodde först att det var Lady Gaga som jag spelade på stereon, vilket är fullt förståeligt. Blir inte Bulat superstjärna med det här så blir hon det aldrig.

Bästa spår: 01. Are You In Love?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s