Daniel Romano – Modern Pressure (2017)

Daniel Romano har en särskild relation till Sverige och Värmland. Hans bästa skiva Modern Pressure spelade han in själv i en liten stuga utanför Karlstad som han fick låna av klubbarrangören Roya Sarvestani. Han återgäldade tjänsten genom att skriva tredjespåret ”Roya” om och till henne.

Modern Pressure är något steg ifrån den renodlade country som Romano har ägnat sig åt på sina tidigare plattor. Soundet är mer moget och humorn ges inte utrymme på samma sätt som innan. Det är ett mycket starkt album. Snudd på fem stjärnor!

Bästa spår: 02. Modern Pressure

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s