Stiff Records- The Wit And Wisdom Of Ronald Reagan (1980)

Det är inte alltid som jag känner för att lyssna på musik. Den gångna helgen har jag faktiskt tyckt att det varit skönt med lite lugnt och tyst runt omkring mig. Jag har varit ute i trädgården och pysslat och njutit av det fina vädret. Sådana dagar passar ett album som detta perfekt: The Wit And Wisdom Of Ronald Reagan är ett album med bara två spår. Det första heter ”The Wit Of Ronald Reagan” och det andra heter ”The Wisdom Of Ronald Reagan”. Båda spåren är helt knäpptysta.

Det är, som ni förstår, ett satiriskt album som vi har att göra med här. Stiff Records släppte detta strax efter att Reagan vann presidentvalet 1980. Reagans politik präglades av konservativa värderingar och en kraftigt avreglerad ekonomi. Under sin tid vid makten genomförde Reagan stora skattelättnader för den välbärgade delen av USAs befolkning.

Jag tycker att detta är lite vitsigt ändå. Fyra stjärnor får det bli.

Bästa spår: 02. The Wisdom Of Ronald Reagan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s