Tame Impala – The Slow Rush (2020)

Modern hippiemusik från det australiensiska indierockbandet Tame Impala. 2020 års hippie känner sig lika bekväm på klubbdansgolvet som på sockstoppningsträffen i bohemkollektivet. Som tur är tillåter Kevin Parkers dansanta rock bådadera. Men det är mycket att ta in på en och samma gång. Efter en stund vet jag knappt ens själv om jag verkligen gillar hans psykedeliska lapptäckesstudiotrixande eller om det bara är huvudvärksframkallande. Hookar finns det i alla fall gott om, även om det kan ta en stund att upptäcka dem bakom alla lager av instrument och effekter.

Bästa spår: 03. Borderline

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s