Blandade Artister – Så Mycket Bättre (2019)

Lyssnar folk verkligen på det här?

Herregud.

Självgoda andrasorteringskändisar från den svenska artistankdammen tolkar varandras dussinlåtar på ansträngda sätt. Kan det bli sämre?

Det är inte ofta jag blir upprörd. Men jag kände mig tvungen att få ur mig det här efter att ha hört Magnus Ugglas urfåniga version av Petters ”Det går bra nu” i bilen tidigare idag.

När en usel cover på Tomas Ledins ”En del av mitt hjärta” spelades några minuter senare trodde jag först att jag hörde ytterligare en radioplåga från årets ”Så Mycket Bättre”. Döm om min förvåning när programledaren då förklarar att det jag precis har lyssnat på var soundtracket till en ny svensk storfilm baserad på Tomas Ledins låtar och texter.

Tomas Ledins låtar och texter…

Har ni hört något så dumt?

Inte nog med det. Malin Åkerman, en av de få Hollywood-stjärnor som vi har, har tydligen nedlåtit sig till att spela en av huvudrollerna i denna film.

Det är lite som om Max Von Sydow hade spelat en av huvudrollerna i den där Sean Banan-filmen som kom för några år sedan.

Var är världen på väg?

Och nej. Detta är förstås ingen skiva i klassisk bemärkelse. Men det är ju å andra sidan bara en tidsfråga innan eländet är sammanställt i någon bensinmackssamling och säljs på en Circle-K nära dig. Och den kommer säkert att sälja bra också.

Bästa spår: Miss Li- Lev nu dö sen

2 reaktioner till “Blandade Artister – Så Mycket Bättre (2019)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s