Taylor Swift – Lover (2019)

Man får väl ändå försöka ge lite sken av att man hänger med en smula på vad ungdomarna nu för tiden lyssnar på. Detta tycker jag faktiskt är ganska trevligt. Swift levererar en snäll, lättsmält och melodiös pop som gör en på gott humör. Sympatiskt. Det funkar fint att utöva diverse hushållssysslor till, och det slår det mesta annat som spelas i P3.

Taylor Swift kammade hem storkovan på American Music Awards härom helgen. Hon fick priser för allt möjligt – inklusive priset för decenniumets artist. Swift både skapar och producerar sin musik själv, och hon kan konsten att skriva en hit. Det förtjänar hon respekt för.

Bästa spår: 14. You Need To Calm Down

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s