Anna Ternheim – A Space For Lost Time (2019)

Anna Ternheim är väl fortfarande mest känd för sin tolkning av Broder Daniels ”Shoreline”. Själv tycker jag att ”Shoreline” blir rätt trist i lågmäld akustisk tappning, och den egentligen ganska banala texten får lite för mycket utrymme. ”Shoreline” behöver liksom skräniga gitarrer och Henrik Berggrens desperata sång för att lyfta. Men jag gillar Ternheim annars. The Night Visitor gick varm hos mig när den kom för några år sedan. På detta nya album fortsätter hon på sin inslagna väg. Bra och trevlig melankolisk höstpop.

Bästa låt: Everytime We Fall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s